Nagelbijten is een vervelende gewoonte, waar moeilijk van af te komen is. Vaak begint het op jonge leeftijd of tijdens een stress volle periode. Het nagelbijten beperkt zich meestal niet alleen tot de vingernagels, maar ook de nagelriemen, vingertoppen, soms infecties in de mond en zelfs gebitsafwijkingen. 
Nagelbijters schamen zich vaak voor hun onverzorgde handen, maar kunnen desondanks niet stoppen met nagelbijten. 

Een van de mogelijkheden om van het nagelbijten af te komen is het laten zetten van kunstnagels. Kunstnagels zijn stevig en moeilijk af te bijten.
Om van het nagelbijten af te komen help ik je graag en dit doen we samen als volgt: 

 

Afspraak 1

Week 1

Tijdens de eerste afspraak worden de nagels gecontroleerd en op basis hiervan wordt er een systeem gekozen. Vaak zal dit acryl zijn. Er wordt een nieuwe set kunstnagels gezet naar keuze. De lengte zal de eerste keer niet lang zijn i.v.m. het wennen en dat de natuurlijke nagel heel kort is door het afbijten. Hou hier rekening mee tijdens deze behandeling. 

Bij de eerste afspraak krijg je ook een flesje nagelriemolie mee voor de verzorging. 

 

Afspraak 2

Week 2

Je komt na een week langs voor controle en er wordt besproken hoe het gaat. Eventuele oneffenheden worden bij gevijld.

 

Afspraak 3

Week 3

Na twee weken na de nieuwe set worden de kunstnagels voor het eerste nabehandeld. De nagels worden weer in vorm gevijld en bijgewerkt. Dit gebeurd al na twee weken, omdat de nagels van mensen die nagelbijten sneller groeien. 
Dit zal op een gegeven moment minder worden, alleen omdat de nagel nooit een randje heeft gehad om de vingertop te beschermen gaat het lichaam harder werken om de nagel sneller te laten groeien. Als het lichaam eenmaal door heeft dat er een randje aan de nagel zit, dan zal de nagel weer op een normaal tempo groeien. 

 

Afspraak 4

Week 5

Twee weken na de eerste nabehandeling worden de nagels weer bijgewerkt. Dit is de laatste nabehandeling in het arrangement. Vanaf dit moment kan je de kunstnagels verder laten nabehandelen om de 3 á 4 weken. 
Dit even in overleg hoe het gaat. 

 

Prijs

De prijs voor het nagelbijtarrangement bedraagt €155,00 

In het nagelbijtarrangement zitten de volgende behandelingen:
- Nieuwe set á €65,-
- Controle afspraak á €10,-
- Nabehandeling á €50,00
- Nabehandeling á €50,00
- Nagelriemolie á €6,95


* Alle nagelreparaties tijdens de behandeling zijn kosteloos. Bij een aparte afspraak worden kosten berekend zoals vermeld aan de hand van de prijzen. 
* Het bedrag wordt voldaan tijdens de eerste afspraak.