Mijn naam is Dennis en ik ben de vriend van Marieke.
Ik ben mijn hele leven al een nagelbijter en nog steeds. Toen ik Marieke leerde kennen kwam ik ook in aanraking met de nagelwereld, waarvan ik niet wist dat dat er was. Ik keek wel eens mee als Marieke aan het werk was en de klanten gingen altijd met gekleurde nagels weg.
Toen zei Marieke op een dag: zal ik bij jou ook kunstnagels zetten zodat je van het nagelbijten kan afkomen. Waarop ik antwoorden: ik wil geen rode nagels!
Marieke gaf aan eerst een pinknagel te kunnen laten zien hoe het eruit zou komen te zien en dat ik dan kon beslissen of ik het wilde. Hier stemde ik mee in. 
Uiteindelijk zag het er heel natuurlijk uit en sinds dien doet Marieke mijn nagels elke 2 á 3 weken. Langer lukt mij ook niet, omdat ik zodra ik een randje aan mijn nagels heb ik ga bijten. 
Kunstnagels kunnen dus ook voor mannen. 

Google review
Mei 2022
Zware nagelbijten, met haar kunstnagels bijt ik niet meer en zijn mijn vingers weer rustig van wondjes. Ze maakt de topnagels zonder dat je kunt zien dat ze nep zijn, echt vakwerk! Tevens is het een erg leuke en gezellige vrouw. Echt een aanrader!!

 

 

Google review 

Marjolein van Essen 
September 2022
Fijne nagelsalon. Mijn nagels braken snel en zagen er altijd rommelig uit. Ze zien er altijd weer keurig uit als ik geweest ben. Ze maakt leuke variaties met nail-art. Mensen kijken altijd even naar mijn nagels als ik weer geweest ben ☺️. Hygiënisch en professioneel bedrijfje!
 
 

Mijn naam is Sanne Driessen, ik ben 31 jaar, getrouwd en woon in Arnhem. 

Sinds enkele jaren kom ik elke 4 weken bij  Marieke Griek (Original Nails).

Voordat ik bij Marieke kwam werkte ik in een productiebedrijf op het laboratorium. Door hygiëne regels mocht ik geen kunstnagels hebben. Sinds Oktober 2011 ben ik Accountmanager, vandaar dat ik bij Marieke terecht ben gekomen. 

Tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden met mijn gel nagels. Verschillende kleuren, modellen en stijlen, niets is haar te gek. 
Marieke is zeer professioneel in haar werk en geeft goed advies. 
Verder is de hygiëne uitstekend, wat voor mij een belangrijk punt is. 
Elke klant heeft haar eigen bakje met vijlen. Ik kan iedereen aanraden naar Original Nails te gaan.
Wie mooie nagels wilt is bij haar aan het goede adres.

 

 

Mijn naam is Charelle v/d Brink. Ik woon in Arnhem.
Ik ben bij Marieke terecht gekomen door mijn moeder. Mijn moeder zocht een aantal jaren geleden een nagelstyliste en zo ben ik ook aan komen waaien. 
Ik ben begonnen met acryl nagels en heb deze nu nog steeds. Af en toe wil ik eens een kleurtje nemen, maar ik ben meer van de french manicure. Dit ook mede doordat het door Marieke ook erg mooi wordt gezet. Wanneer ik wel een kleurtje kies, kan ik daar zeker 4 weken mee doen. De kleur blijft goed zitten en ik heb zelden een hoekje eraf. Om de 4 weken laat ik mijn nagels bijwerken. Het komt zelden voor dat een nagel eraf heb liggen en ik kan gewoon merken dat Marieke goede producten gebruikt. De acrylnagels maken je handen vrouwelijker, het is af. 
Je hoeft het zelf niet bij te houden. 
De service is prima! Het is altijd gezellig en je voelt je altijd welkom. Ook wordt er hygiënisch gewerkt en dat vind ik erg belangrijk.
Ik zou iedereen aanraden om naar Marieke te gaan. 
Zoals ik al zei werkt Marieke zeer professioneel en werkt ze met goede kwaliteit producten. 
Ik hoop dat je nog lang van jouw mooie werk kan genieten.

Groetjes Charelle v/d Brink