Olie, olie, olie

Gepubliceerd op 19 maart 2023 om 14:21

Heb je ook last van velletjes om de nagel, uitgedroogde nagels die splijten/chippen of uitgedroogde nagelriemen?

De manier om hier vanaf te komen!

 

Hoe komt het dat een nagel en nagelriem uitdroogt:

Door extreme temperatuurverschillen (van warmte de kou in en omgekeerd), de kachel, schoonmaakmiddelen (zelfs veel in water al, etc. Kunnen de nagel en nagelriem uitdrogen. Hierdoor kunnen er ook velletjes ontstaan bij de huid erom heen (waar vaak aan getrokken wordt).

Als je dagelijks (minimaal 1 keer per dag) nagelriemolie gebruikt voorkomt het dat de nagel en nagelriem uitdroogt. 

 

Waarom olie voor de kunstnagel:

Voor de kunstnagels zien we graag een natuurlijke nagel die goed in conditie is. 

En waarom is dit?

Als we een huis gaan bouwen moet de fundering goed zijn, anders stort het huis is. De natuurlijke nagel is de fundering en het kunstproduct (gellak, biab, acryl) het huis. Als de natuurlijke nagel goed in conditie is blijft het kunstproduct ook beter zitten. Van een uitgedroogde natuurlijke nagel komt het kunstproduct eerder los. 

De nagel onder de verlenging is het oudste en heeft bij uitdroging de neiging om los te komen van het kunstproduct, omdat de natuurlijke nagel verschrompeld. 

Voorbeeld van een nagelriemolie is de Dadi'Oil:

Advocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi'Oil bevat Natuurlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxident. Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiële oliën voor een aangename geur en een heilzame verjongende werking. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.